2015-08-06 11:52:06• hírek • Szatmár.ro

Döntetlen lett az edzőmeccs a Nagybányai FCM ellen

fotó: satumaresport.ro
fotó: satumaresport.ro

35 fokos hőségben játszott felkészülési mérkőzést az Olimpia az örök rivális nagybányai csapat ellen.

Már egy hónap sincs a második ligás labdarúgó-bajnokság rajtjáig: elvileg augusztus 29-én lesz az első forduló, a bajnokság menetrendjét pedig rövidesen - augusztus 14-én - meg is fogja határozni a szövetség. Addig is még jönnek-mennek a játékosok, a csapatok pedig felkészülési meccsek sorát játsszák.

Az Olimpia szerdán délután 35 Celsius fokos hőségben fogadta hazai pályán az örök rivális, második ligába visszatérő Nagybányai FCM csapatát. Mintegy ötven néző követte figyelemmel az összecsapást, amely egyik félidejében a házigazdák, a másik félidejében a vendégek játszottak fölényben.

Csík Tibor vezetőedző a két félidőben két összeállításban küldte pályára a fiúkat. Először a Baican - Ciul, Heil, Iuhas, Muntean, Takács, Villand, Selagea, Bura, Bigiu és Faur összeállítás játszott, majd a második félidőben a Suta - Simon, Heil, Csik, Roatis, Rus, Lukacs, Stef, Salageanu, Cadar és Bostina csapat próbálta megszerezni a győzelmet.

A mérkőzés megnyeréséhez csak egy gólra lett volna szükség, de ez egyik csapatnak sem jött össze, így maradt a 0-0-ás döntetlen. Csík Tibor a mérkőzés után elmondta: két játékos még biztosan érkezik a napokban erősítésként az Olimpiához. Hogy teljes legyen a keret, egy támadóra és egy bal oldali védőre van szükség.

Az Olimpia a következő felkészülési mérkőzését szintén hazai pályán fogja játszani. A sárga-kék alakulat pénteken 17.30-tól az érmihályfalvi csapatot fogadja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: